• +31 (0)546 576 861
  • info@abbinkmetaal.nl

Service

Service

Uniek

Iedere klant bij Abbink Metaal is uniek. Wij streven ernaar om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te realiseren. Dit doen we door snel en flexibel in te spelen op de wensen. Dit kan zijn door ze op de juiste wijze te informeren, maar ook door het ontwerpen en vervaardigen van complete machines. Mede door ons netwerk kunnen wij onze klanten optimale kwaliteit en uitstekende service garanderen. Gedreven, snelle levertijden en flexibiliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf.

Gedreven

Ons gedreven team is bereid om tot het uiterste te gaan. Afspraken met klanten worden altijd nageleefd. Ook als dit betekent dat wij een extra tandje bij moeten zetten. Door deze daadkrachtige instelling kunnen wij onze producten altijd op tijd bij onze klanten afleveren en hebben wij het vertrouwen van een groot aantal klanten kunnen winnen.

Snelle levertijden

De helft van onze werkzaamheden bestaat uit de toelevering naar andere machinefabrieken in Nederland. Bij deze bevoorrading streven wij naar zeer korte levertijden. Daarnaast kunnen ook reguliere klanten die zaken doen met Abbink rekenen op korte levertijden. Dit vertaalt zich naar onze voorraad. Om adequaat in te spelen op de klantbehoeftes beschikken wij altijd over een ruime voorraad aan: roestvrijstaal, blankstaal, aluminium en kunststof.

Flexibel

Als klant bent u bij Abbink verzekerd van persoonlijk contact. Wij denken graag met onze klanten mee en proberen zo goed mogelijk te participeren op de behoeftes van onze klanten. Flexibiliteit speelt hierin de hoofdrol. Vanwege de korte lijnen en onze efficiënte werkwijze zijn we zeer flexibel om samen met onze klanten tot de juiste afspraken te komen omtrent prijs en levertijd.