• +31 (0)546 576 861
  • info@abbinkmetaal.nl

Onderhoud/revisie

Onderhoud/revisie

Aandacht voor uw machines

Machines zijn bedoeld om te produceren. Stilstand kost echter alleen maar geld en dit wilt u dan ook te allen tijde voorkomen. Het is daarom van essentieel belang om uw machines goed te onderhouden. Naast het vervaardigen en produceren van machines kunt ook voor het onderhoud en de revisie van uw machines bij Abbink terecht.

Onderhoud

Door machines goed te onderhouden voorkomt u dure reparaties. Daarnaast blijft uw machine in goede conditie wat resulteert in een soepel productieproces. Abbink biedt u graag de helpende hand op het gebied van onderhoud. Wij inspecteren alle standaard onderdelen en zorgen bij gebreken voor reparatie of vervanging. Uiteraard in overleg met onze klanten. Daarnaast kunt u bij storingen ook aankloppen bij Abbink. Wij zorgen ervoor dat uw productie zo snel mogelijk weer op gang is.

Revisie

Veel bedrijven kampen met machines die niet meer naar behoren functioneren. De revisie van machines valt ook onder het takenpakket van Abbink. Tijdens een revisie van uw machine gaan we heel nauwkeurig te werk. We focussen ons op slijtdelen, maar ook de basis van de machine wordt aan een grondige inspectie onderworpen. Indien we beschadigingen, scheuringen of vervormingen signaleren, worden deze in overleg met de klant direct aangepakt.