• +31 (0)546 576 861
  • info@abbinkmetaal.nl

Machinepark

Machinepark

De mogelijkheden van het machinepark

Om de productie tot in perfectie te kunnen uitvoeren, hebben de medewerkers van Abbink Metaal de beschikking over een modern en uitgebreid machinepark. Deze diversiteit aan machines stelt ons tevens in staat om een variëteit aan projecten in eigen huis uit te voeren. Daarnaast zorgt het machinepark in combinatie met nieuwe technieken en goed opgeleide mensen ervoor dat ons team kwalitatief hoogwaardige producten aflevert en zo goed mogelijk kan inspelen op de wensen van klanten.


CMZ TD-35Y-3200
CMZ TD-35Y-3200

Het paradepaardje van CMZ, de TD-35Y-3200.
Het uitgangspunt van elke CMZ machine is het robuuste en uiterst stabiele gietijzeren frame. Een essentiële voorwaarde om het zware vermogen dat de machines aankunnen volledig te benutten en te combineren met een hoge nauwkeurigheid. De motoren, spindels en geleidingen worden bovendien ook oliegekoeld, zodat temperatuureffecten minimaal blijven.
Ieder machinebed heeft verder een warmtebehandeling ondergaan en is gefreesd, gehard en geslepen in een single set-up, zodat afwijkingen in vlakheid en parallelliteit tussen de Z-as en centerlijn draaispil-tegencenter bijzonder beperkt zijn.
Cnc draaien en frezen rond 550 x 3000mm geleverd door Promas Machines!
Onze 4e en grootste CMZ draaibank.


Hedelius Tiltenta T9-3600 1R Magnum

Naast vakkundig opgeleide mensen is een modern machinepark essentieel om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen. Abbink Metaal vindt het belangrijk om te blijven investeren in machines. Mede daarom is onlangs de Hedelius Tiltenta T9-3600 1R Magnum toegevoegd aan ons machinepark. Dit bewerkingscentra stelt de medewerkers van Abbink Metaal in staat om ook grotere producten 5 assig te bewerken. De machine beschikt over een bereik van X 3600mm. Y 900mm. en Z 1005mm. Tevens is er een voorziening voor het pendelen ter beschikking.