Uw metaalbedrijf uit Almelo

U bent op zoek naar een metaalbedrijf dat oplossingsgericht denkt, de klant voorop stelt en flexibel en snel werkt? Dan zit u goed bij Abbink Metaal. Ons bedrijf, gevestigd in het Overijsselse Almelo, staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Door de veelzijdigheid van onze vakmensen en ons moderne machinepark kunnen wij op een breed terrein opereren. Onze capaciteiten liggen op het gebied van constructiestaal, aluminium, en roestvaststaal (RVS). Toonaangevende A-merk producenten afkomstig uit de voedingsmiddelen-, verwarmings-, en verpakkingsindustrie zijn onze grootste afnemers.

Klanten
Naast vakmanschap hechten wij veel waarde aan een optimale relatie met onze klanten. Om met ons bedrijf het verschil te maken, stellen wij specifieke doelen, die ervoor zorgen dat we het beste uit ons bedrijf naar boven kunnen halen.

Flexibel
Ons bedrijf bestaat uit een jong team van gedreven en gekwalificeerde vakmensen. Wij streven bij Abbink naar flexibiliteit en een hoog werktempo. Hierdoor kunnen we niet alleen kleinschalige projecten, maar ook grote projecten binnen relatief kort tijdbestek realiseren.

Oplossingen
Abbink Metaal denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wij bieden onze klanten de helpende hand door problemen te analyseren en accurate oplossingen aan te reiken. Meedenken met de klant is binnen ons bedrijf eerder een regel dan een uitzondering. Dit stelt ons in staat om eenvoudige, maar ook gecompliceerde opdrachten succesvol te volbrengen.

Afspraak is afspraak
Als u met Abbink Metaal in zee gaat, streven wij naar perfectie. Afspraken binnen ons bedrijf zijn heilig. Als wij met onze klant een deadline stellen voor een productie, dan zullen wij er met ons team alles aan doen om deze afspraak na te leven. Uitstel komt bij Abbink niet voor in het woordenboek. Tevens geven wij u de garantie dat machines en machineonderdelen optimaal aansluiten op uw productieomgeving en uw bedrijfsdoelstellingen.

Snelle levertijden
Abbink Metaal heeft een grote voorraad aan roestvrijstaal, blankstaal, aluminium en kunststof. Hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden hanteren en hoeven onze klanten nooit lang te wachten op hun producten.

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook