Metaalbedrijf Overijssel

Maak kennis met hét metaalbedrijf uit Overijssel. Abbink Metaal is de specialist op het gebied van metaal. Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren zowel machineonderdelen als complete machines aan verschillende sectoren van de industrie. Om de kwaliteiten van onze producten te waarborgen, werken we binnen ons ISO 9000 gecertificeerde bedrijf alleen met gekwalificeerde en goed opgeleide vakmensen.

De kracht van metaalbedrijf Overijssel

Als metaalbedrijf uit Overijssel hechten wij veel waarde aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten. Ons jonge en gedreven team zal er dan ook alles aan doen om de wensen van onze klanten te vertalen naar een passende oplossing. De volgende waarden spelen daarbij een belangrijke rol:

  • Hoog werktempo
  • Flexibel van kracht
  • Garantie
  • Realiseren van zowel grote als kleine opdrachten
  • Meedenken met de opdrachtgever

Metaalbedrijf Overijssel is van alle markten thuis

Als metaalbedrijf uit Overijssel zijn wij gespecialiseerd in constructiestaal, aluminium en roestvast staal (RVS). Alle metaalbewerkingen worden uitgevoerd in het moderne en uitgebreide machinepark. Ons uitgebreide assortiment aan machines is onlangs aangevuld door de hedelius C80, die het mogelijk maakt om ook grote producten te bewerken. Naast bewerkingen houden wij ons ook bezig met het toeleveren naar andere machinefabrieken in Nederland. Door de snelle levertijden die wij hanteren, beschikt ons metaalbedrijf over een grote voorraad, roestvrijstaal, blankstaal en aluminium.

Contactgegevens metaalbedrijf Overijssel

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over het metaalbedrijf uit Overijssel? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0546-576 861 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

 

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook