Metaalbedrijf Almelo heeft veel in zijn mars

Metaalbedrijf Abbink uit Almelo is van alle markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in het construeren en produceren van zowel machineonderdelen als complete machines in opdracht van klanten afkomstig uit diverse sectoren van de industrie. Daarnaast vestrekken we ook aan andere machinefabrieken door heel Nederland. Als metaalbedrijf zijn wij gespecialiseerd in constructiestaal, aluminium en roestvast staal (RVS).

De mensen achter metaalbedrijf Almelo

Om perfecte productkwaliteit te realiseren, werken we bij metaalbedrijf Almelo alleen met vakmensen die beschikken over een goede opleiding en hoogwaardige kennis. Ons team bestaat uit jonge en gedreven medewerkers met allemaal één doel voor ogen: de klant zo goed mogelijk bedienen. Om dit te kunnen realiseren, zijn een aantal waarden binnen ons ISO 9000 gecertificeerde bedrijf van groot belang:

  • Meedenken met de klant
  • Oplossingsgericht werken
  • Snelle levertijd
  • Hoog werktempo

Het machinepark van metaalbedrijf Almelo

Metaalbedrijf Almelo voert alle metaalbewerkingen uit in de productiehal. Hier hebben vakmensen de beschikking over een modern en uitgebreid machinepark. Recent hebben wij de hedelius C80 toegevoegd aan ons bedrijf. Door middel van dit bewerkingscentra ligt het bewerken van grote producten nu ook binnen ons bereik. Ons metaalbedrijf beschikt tevens over een grote voorraad roestvrijstaal, blankstaal, aluminium. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op een aanzienlijk korte levertijd.

Contact metaalbedrijf Almelo

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over de kwaliteit achter ons metaalbedrijf in Almelo? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook