Machinefabriek Overijssel ontwerpt, produceert en levert

Machinefabriek Abbink uit Overijssel is de specialist op het gebied van machines. Voor verschillende sectoren van de industrie ontwerpt, produceert en levert machinefabriek Abbink zowel machineonderdelen als complete machines. Kwaliteit staat binnen ons ISO 9000 gecertificeerde bedrijf voorop. Niet alleen bij onze producties maar ook bij onze dienstverlening. Wij werken daarom uitsluitend met gekwalificeerde, goed opgeleide vakmensen.

Machinefabriek Overijssel stelt klanten voorop

Hoogwaardige kennis gaat bij de machinefabriek in Overijssel hand in hand met perfecte productkwaliteit en het zo goed mogelijk bedienen van de klant. Om dit te realiseren is meedenken met de opdrachtgever bij ons jonge en gedreven team, daarom eerder een regel dan een uitzondering. Klanten kunnen bij Abbink tevens rekenen op de volgende voordelen:

  • Hoog werktempo, waardoor we zowel kleinschalige als grote projecten in een kort tijdsbestek kunnen realiseren.
  • Het leveren van oplossing voor zowel eenvoudige als gecompliceerde problemen.
  • Flexibiliteit van kracht.
  • Snelle levertijd.

Het machinepark van machinefabriek Overijssel

Machinefabriek Overijssel heeft alle beschikkingen onder een dak. Met behulp van het moderne en uitgebreide machinepark kunnen wij onze producten op een kwalitatieve manier vervaardigen. Reeds hebben we de hedelius C80 toegevoegd aan ons machinepark. Door middel van dit bewerkingscentra kunnen wij nu ook grote producten bewerken. De machine beschikt over een bereik van X2.300mm, Y800mm en Z500mm.

Contactgegevens machinefabriek Overijssel

Bent u benieuwd of machinefabriek Overijssel u van dienst kan zijn of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0546-576 861 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord!

 

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook