Machinefabriek Almelo de specialist op het gebied van machines

Bent u op zoek naar een machinefabriek in de buurt van Almelo? Dan bent u bij machinefabriek Abbink aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in machines in de breedste zin van het woord. Machinefabriek Almelo ontwerpt en vervaardigd zowel machineonderdelen als complete machines voor verschillende sectoren van de industrie. Daarnaast houden wij ons bezig met de toelevering naar andere machinefabrieken in Nederland.

Kwaliteiten machinefabriek Almelo

Een jong, gedreven team van vakmensen is het succes achter de machinefabriek in Almelo. Hoogwaardige kennis in combinatie met perfecte productkwaliteit zorgt ervoor dat wij de klant altijd op de juiste wijze kunnen bedienen. Naast gekwalificeerde, goed opgeleide vakmensen, bewijst ook het ISO 9000 certificaat dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Wij onderscheiden ons van andere machinefabrieken door de volgende kwaliteiten:

  • Hoge snelheid van werken
  • Flexibel van kracht
  • Meedenken met de opdrachtgever
  • Zeer korte levertijden
  • Garantie op aansluiten van machineonderdelen en machines
  • Ruime voorraad roestvrijstaal, blankstaal, aluminium en kunststof

Bijzondere productiefaciliteiten machinefabriek Almelo

De metaalbewerkingen bij machinefabriek Almelo worden uitgevoerd op het moderne en uitgebreide machinepark. Sinds kort zijn wij de trotse eigenaar van een hedelius C80. Dit bewerkingscentra stelt ons in staat om ook grote producten te bewerken. De machine beschikt over een bereik van X2.300mm, Y800mm en Z500mm.

Meer informatie over machinefabriek Almelo

Wilt u meer weten over machinefabriek Abbink uit Almelo en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 0546-576 861 of vul het contactformulier in. Wij helpen en informeren u graag.

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook