Oplossing of probleem

Heeft u een goed idee of loopt u tegen een vervelend probleem aan? Abbink helpt u graag met het bedenken van een passende oplossing of constructie. Wij denken actief mee met onze klanten, zodat we een product kunnen realiseren dat de klant voor ogen heeft.

Wensen van de klant

Eenvoudige of gecompliceerde problemen, Abbink beschikt over een vakkundig team van gekwalificeerde engineers, die in ieder probleem een uitdaging zien. Het gehele proces begint aan de ontwerptafel, waar de ontwerper samen met de klant het probleem of idee analyseert. De engineers denken actief mee over het ontwerp, de materiaalkeus en het productieproces. Met een tekening op maat proberen onze ontwerpers de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar een passende oplossing.

Productieproces

Naast een team van vakkundige, beschikt Abbink ook over een modern en uitgebreid machinepark. Deze grote variatie aan machines zorgt ervoor dat wij alles in eigen huis kunnen uitvoeren en klanten het totaalpakket kunnen aanbieden. Zo kunnen wij na de ontwerpfase ook de productiefase uit handen van onze klanten nemen. Goede klantsamenwerking in combinatie met korte interne lijnen en moderne technieken zorgt ervoor dat ontwerpers zo goed mogelijk kunnen anticiperen op de wensen van klanten.
Wilt u weten wat wij op het gebied van engineering voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. Onze ontwerpers helpen u graag op weg!

Offerte aanvragen Volg ons op facebook
Bel mij terug
Nieuws

Dit is onze nieuwe aanwinst!

De Hedelius Tiltenta T9 R1-3600 Magnum!

Met een 5 assig verticaal bewerkingscentrum en een diameter geïntergreerde NC tafel : ø 900mm. 

Facebook